Redouan Zoubir

Directeur

Ik ben Redouan Zoubir. Met een hoge mate van ondernemendheid, bevlogenheid en vastberadenheid zet ik mij in voor het inspirerende doel van CareZone. Als toegewijd bestuurder omarm ik onze missie om een omgeving te creëren waarin individuen zich fysiek, mentaal en emotioneel kunnen ontwikkelen, zodat ze voluit kunnen genieten van het leven en hun volledige potentieel kunnen benutten. Dit is niet een vanzelfsprekend gegeven. Mensen komen hindernissen en obstakels tegen in hun leven, waarbij een helpende hand wel een groot verschil kan maken in de wijze hoe mensen die uitdagingen weten te verslaan. Daar krijg ik energie van, om die helpende hand te kunnen bieden en een positief verschil te kunnen maken voor de samenleving.

Ziad Alkhaled

Directeur

Ik ben Ziad Alkhaled en mijn levensverhaal weerspiegelt een reis van ondernemerschap, veerkracht en dienend leiderschap. Als beelddenker koester ik de overtuiging dat visualisatie de essentiële eerste stap is naar realisatie: als ik het voor me kan zien, kan ik het tot stand brengen. De basis van mijn succesvolle samenwerkingen ligt in mijn vermogen om gezamenlijke doelen te stellen en het leiden van het proces om deze doelen te verwezenlijken. Ik omarm de kracht van bewustwording, zingeving en gelijkwaardigheid om een samenleving te vormen waarin elk individu zichzelf kan zijn en de regie heeft over zijn eigen leven. Mijn streven is een samenleving waarin elk mens binnen zijn eigen mogelijkheden regie voert en zichzelf mag zijn. Mensen die mij kennen, beschrijven mij als iemand die met hart en ziel betrokken is bij alles wat ik onderneem. Als ervaringsdeskundige begrijp ik wat anderen nodig hebben in ingrijpende situaties. Ik ben in staat om snel de aard en ernst van situaties in te schatten, effectief om te gaan met hoge druk en tegelijkertijd een gezonde afstand te bewaren. Mijn boodschap is eenvoudig maar krachtig: het leven kan uitdagend zijn, maar met veerkracht, vastberadenheid en dienend leiderschap kunnen we obstakels overwinnen en een positieve impact hebben op onze omgeving.

Jari Machiels

Directeur

Hallo, Mijn naam is Jari Michiels en ik ben woonachtig in Eindhoven. Inmiddels een aantal jaren werkzaam in diverse gebieden binnen de wereld van Zorg & Welzijn. Ik vind het van meerwaarde om mensen samen te brengen zoals opdrachtgever en opdrachtnemer. Door een goede matching komt de professional op de juiste plek en komt dit ten goede voor de cliënt. Wie weet tot snel!