Over Care Zorg

Bij Care Zone zijn we een toegewijde en gepassioneerde organisatie die zich inzet voor het welzijn van individuen en gemeenschappen. Onze missie is om positieve verandering te bewerkstelligen en een blijvende impact te creëren op het gebied van welzijn en maatschappelijke zorg. Met een team van deskundige begeleiders en professionals streven we ernaar om een ondersteunende omgeving te bieden waarin mensen kunnen gedijen en bloeien.

Onze reis
Onze reis begon met een visie van een wereld waarin welzijn niet slechts een luxe is, maar een fundamenteel recht voor iedereen. Met deze visie als leidraad hebben we stap voor stap gebouwd aan een organisatie die holistische diensten biedt om zowel individuen als gemeenschappen te versterken. Onze oprichters, met achtergronden in psychologie, maatschappelijk werk, gezondheid en onderwijs, bundelden hun krachten om een plek te creëren waar persoonlijke groei, sociale rechtvaardigheid en positieve verandering hand in hand gaan.
 

Empathie en Respect

We behandelen iedereen met empathie, respect en waardigheid, ongeacht hun achtergrond of situatie.

 

Kwaliteit en Professionaliteit

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen en blijven leren en groeien om de best mogelijke diensten te bieden

 

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking en werken nauw samen met andere organisaties, gemeenschappen en belanghebbenden om collectieve impact te bereiken.

 

Inclusie en Diversiteit

We omarmen diversiteit als een kracht en streven naar inclusieve diensten die voor iedereen toegankelijk zijn.

 

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

We zijn toegewijd aan het maken van positieve veranderingen in de samenleving en streven naar sociale rechtvaardigheid en gelijkheid.